Известие

Collapse
No announcement yet.

не пали,няма ток

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• не пали,няма ток

Колеги помагайте че работата е много зле...почвам от начало ..карам си (вчера) и изведнъж заби муцуна без да светне нищо по таблото-угасна и до там...върти,върти и няма палене и тва си е...оставих я и не се занимавах повече...Днес мои приятели които имат кабелите и лаптоп за диагностика дойдоха на място и след 10 опита да влезнат в системата неуспяха... това първо..второ няма тоци на свещи(на всички) не дърпа и бензин (т.е. не идва до двигателя)а помпата работи .. само ни направи впечатление че не светва ключа(жълтия code) бутона под седалката също е проверен и от него не е ...има съмнение че е имото или компа...дайте някво мнение че полудях и без кола съм кат с вързани ръце....Мерси предварително

Проверете захранването на ЕКУ-то.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
      Проверете захранването на ЕКУ-то.
      Направо си е изгорял бушона на ЕКУ-то,би трябвало да се намира отпред на стойката на акумулатора.............
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

за съжаление не са бушоните колеги...един по един са проверени отпред и отдолу

Comment

колеги поне ме насочете на кои да я закарам тук в Пловдив
          карал съм я на карловско преди мантинелата с забранения ляв там не могат да ми я прочетат карал съм я при Джимито в мототехника и там не ми обърна особено внимание затова и там отпада при брадата въобще няма да ходя (усра на мои приятел фиата едвам го управиха) в СБА последно като ходих сервиза не бачкаше .......и сега накъдеееееееее

Comment

Здравеи на форума !!!

Имам сходниа проблем .Автомобилат е Алфа 145 1.3 боксер .Случи ми се следното нещо :
            Прибирах се и точно пред дома ми колата загасна , върнах ключа и опитах на ново ,но не чух бензиновата помпа да качва гориво .Днес пробвах самата помпа с подаден ток от друг акумулатор и си подкачи , прегледах ниакой теми тук във форума за бушон до акумулатора но е здрав .Колата е само на бензин , мисля че е премахнат имобилаизера (на таблото си ми светят само масло и акумулатор ) до запалване на двигателя. Моля за някаква помощ или съвет .

Мерси за готиния форум !!!
            Last edited by aallffaa; d.m.y г., 17:19.

Comment

колега на + са има едно болтче с гаика развииго и почисти отам иде проблема

Comment

Това за моя проблем ли е колега ? + на кое, на акумулатора или реле нещо ...

Comment

на клемата от там се захранва компа почисти и трябва да запали там е едно тънко кабелче с убувка (това е за другият колега)
                  Last edited by batmisho; d.m.y г., 17:07.

Comment

ако е от този Хол сензор помпата ще подкачи ли гориво , до релето (намиращо се до акумулатора идва ток и чатка при контакт а на помпата няма ток ) от къде може да е това нещо ..... поболях се че сам и на далече от сервиз

Comment

---
                      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 02:21.
                      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Благодаря за насоката из форума , релето е здраво и ще се окаже че е този датчик на вала ...

Comment

колега не е от датчика на хол пробваи да зачистиш и ти тази обувка на +са защото от там се захранва компа и ако нестига ток до компа нчма как да пусне бензин и ток до свещите пробваи при мен беше от там

Comment

Автомобилът ми бе отремонтиран ... проблема се оказа изгорял компютърен блок . Благодаря на всеки които ме насочи за евентуални проблеми .

Comment

Working...
                            X